Overige video's

Amuse van haring en radijs

6 eenvoudig hapje, amuse, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 120 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
5 g
Hoofdingrediënten Radijsjes (74)

Bereiden

  1. Maak stapeltjes van de haring, de radijsjes en de bosui.
  2. Meng de crème fraîche met de mierikswortel en verdeel deze crème over de stapeltjes. Garneer eventueel met groene kruiden.

Variatie

Vervang mierikswortel door geraspte rettich of radijs en leg reepjes augurk op de haring.

Voedingswaarde p.p.
Energie 120 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
5 g
Hoofdingrediënten Radijsjes (74)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.