Overige video's

Amandelmuffins met bosbessen

12 gemiddeld nagerecht, gebak
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Zet een muffinvorm met papieren vormpjes klaar. Meng alle droge ingrediënten met elkaar in een kom.
  2. Meng de karnemelk met het ei, de boter en eventueel het amandelaroma en giet dit bij de droge ingrediënten. Roer met een vork door.
  3. Verdeel de helft van het beslag over de vormpjes en verdeel hierover de bosbessenjam. Verdeel de rest van het beslag over de vormpjes zodat de jam bedekt is.
  4. Bak de muffins in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin en gaar.

Bereidingstip

Schep eens verse of diepvriesbosbessen op het laatste moment door het beslag.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.