Overige video's

Amandelijslolly´s met chocoladesaus

8 eenvoudig nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
5 g

Bereiden

  1. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan goudbruin. Strooi ze in een diep bord.
  2. Schep grote bollen van het ijs. Steek in elke bol een ijsstokje, theelepel of ijslepel en wentel het ijs door de amandelen zodat de bollen rondom bedekt zijn.
  3. Zet ze op een bord dat bekleed is met bakpapier of aluminiumfolie en zet dit 15 minuten in de diepvries (kan ook een dag van tevoren).
  4. Giet een dun laagje chocoladesaus op een koud bord en zet de lolly erop.

Variatie

Kies eens voor kaneelijs, stracciatella-ijs of pistache-ijs. Vervang chocoladesaus door honing, karamelsaus of bosvruchtensaus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.