Overige video's

Abrikozenjam met rozemarijn

4 eenvoudig ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1100 kcal
Koolhydraten 265 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Limoen (342)

Bereiden

  1. Schep de abrikozenstukjes in een pan. Rasp de schil van de limoen erboven, halveer de limoen en knijp het sap erboven uit.
  2. Voeg de rozemarijn, gember, geleisuiker en 50 ml water toe en breng zachtjes al roerend aan de kook. Kook circa 4 minuten.
  3. Schuim de jam eventueel af en laat iets afkoelen. Schenk daarna in de potten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 1100 kcal
Koolhydraten 265 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Limoen (342)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.