Overige video's

Aardbeispiesjes met vijgen en krokante parmaham

6 gemiddeld hapje, tussengerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schep de aardbeien om met de balsamicoazijn en 1 eetlepel olie.
  2. Snijd de vijgen in kwarten en bedruppel ze met sherry of port.
  3. Bak in een koekenpan de parmaham in een eetlepel olie om en om knapperig.
  4. Laat uitlekken op keukenpapier en breek in stukken.
  5. Steek de stukjes ham om en om met de aardbeien, vijgen en basilicumblaadjes aan de satéprikkers.
  6. Leg ze op een schaal en maal er wat peper over.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.