Overige video's

Aardbeiensalade met gemarineerde geitenkaasbolletjes

4 gemiddeld lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng de kaas, eventueel in de keukenmachine, met de honing, tijm en peper. Rol er met vochtige handen kleine bolletjes, ter grootte van een cherrytomaatje van en leg ze in een diep bord. Giet de olijfolie erover en laat in de koelkast circa 30 minuten opstijven.
  2. Schep de aardbeien, cherrytomaatjes en basilicum voorzichtig door elkaar en maal er wat peper over.
  3. Klop de olijfolie en azijn goed door elkaar en schep dit door de salade.
  4. Serveer de salade met de bolletjes geitenkaas erop.
  5. Lekker met zelfgemaakte crackers van dun gesneden en geroosterd stokbrood en aardbeien-muntlimonade.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.