Overige video's

Aardbeiensalade met basilicum en geitenkaas

4 gemiddeld lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de kroontjes van de aardbeien en halveer de vruchten. Meng de balsamicoazijn met de honing en een beetje peper.
  2. Schep dit door de aardbeien en laat 15 minuten trekken.
  3. Verdeel de veldsla, jonge bladsla of rucola over 4 borden. Schep de aardbeien in een zeef en vang het marinadevocht op.
  4. Meng 2 eetlepels olijfolie door de marinade en sprenkel dit over de sla. Leg de aardbeien erop.
  5. Verdeel de geitenkaas of feta en basilicumblaadjes over de salade.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.