Overige video's

Aardbeienpoeder

Dit poeder van aardbeien is heerlijk in cakebeslag, smoothies en desserts. Je hebt er alleen veel aardbeien en een beetje geduld voor nodig.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 50ºC.
  2. Snijd 1 kilo aardbeien in flinterdunne plakjes. Leg ze naast elkaar op een bakplaat en zet 3-4 uur in de warme oven tot de plakjes droog zijn.
  3. Neem de aardbeienplakjes uit de oven en zet 15-20 minuten in de diepvries. Maal ze daarna tot poeder en bewaar dit aardbeienpoeder in een luchtdicht afgesloten pot. Lekker in cakebeslag, smoothies en desserts.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.