Overige video's

Aardbeienchutney

Hier vind je een lekker recept om zelf aardbeienchutney te maken. Heerlijk om te serveren bij gerechten met vlees, kip, wraps of een tosti. En je maakt deze aardbeienchutney in een handomdraai zelf!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalot met de gember, kardemom en nootmuskaat. Roer de citroenrasp en -sap erdoor. Laat iets afkoelen.
  2. Voeg 50 ml water, de suiker, een snuf zout, de aardbeien en chilipeper toe. Kook zachtjes circa 10 minuten. Schep de chutney in de potten met deksel en bewaar maximaal 1 week in de koelkast.

Bereidingstip

Deze chutney is lekker bij vlees, kip, wraps of een tosti.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.