Overige video's

Aardbeien-sinaasappelsorbet

4 gemiddeld nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Pureer de aardbeien met het sinaasappelsap.
  2. Verwarm het citroensap met 150 ml water en de suiker en kook dit zachtjes al roerende door tot een stroperige siroop ontstaat.
  3. Laat dit al roerende afkoelen. Giet dit bij de aardbeienpuree en mix nog eens goed door.
  4. Doe de massa in een metalen of plastic schaal en zet het afgedekt in de diepvries.
  5. Schep het na een halfuur met een vork goed door en na een uur nog eens. Laat dan nog circa 3 uur bevriezen.

Bereidingstip

Sinaasappelsap kan worden vervangen door frambozen- of granaatappelsap.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.