Overige video's

Aardbeien-roomtaart

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 135 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
10 g
Print

Bereiden

  1. Vorm een kraag van bakpapier rond de springvorm en zet deze vast met keukentouw.
  2. Steek uit de taartbodems 4 cirkels van Ø 20 cm of zo groot als de bodem van de springvorm. Besprenkel de bodems met sinaasappelsap gemengd met vruchtenlimonadesiroop.
  3. Doe 400 ml water met een zakje mix voor banketbakkersroom in een kom en meng met een garde of mixer op de middelste stand 1 minuut tot een glad mengsel. Laat de banketbakkersroom circa 5 minuten opstijven.
  4. Klop de slagroom stijf met slagroomversteviger en meng de banketbakkersroom en de helft van de jam erdoor.
  5. Leg 1 taartbodem in de springvorm en bestrijk deze met jam. Herhaal dit met de andere taartbodems.
  6. Zet de vorm en de geklopte slagroom 30 minuten in de koelkast.
  7. Bestrijk de taart rondom met de slagroom en versier met de chocoladebolletjes.

Bereidingstip

Versier de zijkant van de taart met roze likkoekjes

Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 135 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.