Overige video's

Aardbeien met mascarponecrème, witte chocolade en amaretti

8 eenvoudig nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan en zet ze apart.
  2. Klop de poedersuiker met de eidooiers tot een glad mengsel.
  3. Voeg de mascarpone toe en mix nog even op hoge stand tot een crème.
  4. Verdeel de aardbeien over bordjes of schaaltjes. Schep daarop mascarponecrème en bestrooi met witte chocolade, koekjes en pistachenoten.

Variatie

Voeg aan de mascarponecrème 1 theelepel limoenrasp toe. Laat voor kinderen, zwangeren en ouderen de eidooiers weg en schep 125 ml stijfgeklopte slagroom door de mascarpone.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.