Overige video's

Aardbei-frambozen ijsje

4 eenvoudig nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 100 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Aardbei (120) Framboos (92)

Bereiden

  1. Pureer de aardbeien met de frambozen, het citroensap en de balsamicoazijn en een snufje versgemalen peper.
  2. Kook 100 ml water (of 50 ml water en 50 ml rosé) met de suiker in 3-4 minuten tot een siroop en laat iets afkoelen. Schep de siroop door de vruchtenpuree.
  3. Schep het mengsel in ijslollyvormpjes of kleine plastic bakjes of bekertjes. Dek deze af met vershoudfolie en prik er een stokje of lange lepel doorheen in de vruchtenpuree. Geen vershoudfolie? Prik dan de stokjes erin na 1,5 uur vriezen. Bevries de ijsjes in totaal 3-4 uur.
Voedingswaarde p.p.
Energie 100 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Aardbei (120) Framboos (92)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.