Overige video's

Aardappeltortilla met geitenkaas en gekaramelliseerde ui
Aardappeltortilla met geitenkaas en gekaramelliseerde ui
(0)

Aardappeltortilla met geitenkaas en gekaramelliseerde ui

Hoe lekker is het om tijdens de gourmet je eigen aardappeltortilla te maken? Deze vegetarische aardappeltortilla met geitenkaas en gekaramelliseerde ui is superlekker! Het recept vind je hier.
Categorie klein gerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 165 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
3 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten

Voorbereiden

Verhit 1 eetlepel olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de uienringen op middelhoge stand in een paar minuten lichtbruin. Zet de warmtebron lager, voeg wat zout en suiker toe en bak nog iets donkerder. Giet de balsamico erbij en laat nog een paar minuten sudderen. Laat afkoelen. Schep de aardappelschijfjes, gekaramelliseerde ui, tijm en eieren door elkaar. Zet in een schaaltje op tafel. Serveer de verbrokkelde geitenkaas apart.

Bereiden

  1. Verhit een beetje olie in een gourmetpannetje. Schep het aardappelmengsel even om in het schaaltje en schep een flinke lepel ervan in het pannetje.
  2. Bestrooi met de geitenkaas en laat de tortilla in een paar minuten stollen. Keer eventueel.

Bereidingstip

Gebruik schijfjes zoete aardappel voor dit recept en kook deze 2 minuten voor.

Voedingswaarde p.p.
Energie 165 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
3 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.