Overige video's

Aardappeltorentje met boerenkaas en rucola

4 gemiddeld voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
9 g

Bereiden

  1. Snijd alle aardappels in de lengte in 4 dikke plakken. Kook deze in weinig water in 5 minuten beetgaar en giet ze af.
  2. Verwarm de ovengrill. Leg de aardappelplakken naast elkaar en verdeel over iedere plak gehakte rucola (of bleekselderij) en een plak jongbelegen boerenkaas.
  3. Meng 2 eetlepels olijfolie met ½ eetlepel citroensap, zout en peper en sprenkel dit mengsel erover.
  4. Leg steeds 4 plakken aardappel op elkaar en vorm 4 stapeltjes. Zet ze in een ovenvaste schaal en zet circa 3 minuten onder een hete grill zodat de kaas een beetje smelt.
Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.