Overige video's

Aardappeltaart met rozemarijn en knoflook

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
11 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels in de schil circa 15 minuten. Laat afkoelen.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de aardappels in dunne plakken en leg ze in een spiraalvorm en dakpansgewijs op de bakplaat of in een ovenschaal.
  3. Bestrooi met de knoflook en rozemarijn en maal er wat zout en peper over.
  4. Klop het ei met de slagroom los en giet in een straaltje over de aardappel. Bestrooi met de kaas en bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.