Overige video's

Aardappelsalade met ham en komkommer

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de aardappelen gaar, giet ze af en laat ze iets afkoelen.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  3. Meng de lauwe aardappelen luchtig met zout, peper, ui, de helft van de peterselie, komkommer en kappertjes door elkaar. Schep de dressing erdoor.
  4. Verdeel de rucola over een schaal of borden. Schep daarop de aardappelsalade. Verdeel de hamreepjes erover en bestrooi de salade met de rest van de peterselie.

Wijnadvies

Aardappelsalade en komkommer combineren goed met Sauvignon Blanc. Kies uit Berg Schaduw, Jean Sablenay of Sea Breeze. Ook Pinot Blanc van Arthur Metz is een goede optie.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.