Overige video's

Aardappelsalade met chorizo en paprika

Deze simpele salade staat lekker snel op tafel. Ga voor een lauwwarme aardappelsalade met chorizo en paprika. Lekker als hoofdgerecht, maar ook als salade voor een barbecue. Bekijk het recept hier.
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
9 g
Vezels 6 g
Zout 2,4 g
Print

Bereiden

  1. Kook de aardappels gaar in water met zout. Verhit intussen 1 eetlepel olie en bak hierin de paprika en chorizo circa 5 minuten op middelhoge stand.
  2. Snijd de aardappels in blokjes en voeg deze toe aan de paprika en chorizo. Bak circa 3 minuten verder. Schep de gebakken ingrediënten in een kom en voeg de tomaatjes toe.
  3. Meng de peterselie met de knoflook, rest van de olijfolie, ui, paprikapoeder en azijn. Giet deze dressing over de salade en meng goed door.
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
9 g
Vezels 6 g
Zout 2,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Annienas 08-06-2020
Gelukkig moet er chorizo door, dat maakt het nog mwow. Anders Het is niet echt spectaculair.