Overige video's

Aardappelsalade met ansjovis en sardines

8 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Hoofdingrediënten Vastkokende aardappel (124)

Bereiden

  1. Kook de aardappels in de schil gaar en laat ze afkoelen. Pel ze en snijd ze in blokjes of schijfjes.
  2. Klop een dressing van de azijn, dragon, olie en mayonaise en schep dit met alle andere ingrediënten door elkaar. Breng goed op smaak met zout en versgemalen peper.
  3. Laat afgedekt nog even intrekken en schep nog een keertje door.
  4. Serveer op een mooie schaal op de blaadjes kropsla en bestrooi royaal met versgemalen peper.
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Hoofdingrediënten Vastkokende aardappel (124)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.