Overige video's

Aardappelpuree met specerijen

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schil 1 kilo kruimig kokende aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in ruim water met een schep zout in circa 20 minuten gaar. Giet ze af in een vergiet en doe ze terug in de pan.
  2. Verwarm de melk en boter in de magnetron (2 minuten op 400 Watt). Stamp de aardappels goed fijn of gebruik een pureeknijper. Giet de warme melk en boter er geleidelijk bij en klop dit er met een houten lepel stevig doorheen. De puree wordt dan luchtig en romig. Voeg naar eigen smaak peper en nootmuskaat toe.
  3. Verwarm de olie en fruit hierin kurkuma, gemberpoeder, komijn en paprikapoeder een minuut op lage stand. Roer deze specerijenolie door de puree.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.