Overige video's

Aardappelpuree met kabeljauw en ui

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
15 g
Hoofdingrediënten Kabeljauwfilet (96)

Bereiden

  1. Snijd de aardappels in stukken. Kook ze in ruim water met een schep zout in circa 20 minuten gaar. Giet ze af in een vergiet en doe ze terug in de pan.
  2. Verwarm de melk en boter in de magnetron (2 minuten op 400 Watt). Stamp de aardappels goed fijn of gebruik een pureeknijper. Giet de warme melk en boter er geleidelijk bij en klop dit er met een houten lepel stevig doorheen. De puree wordt dan luchtig en romig. Voeg naar eigen smaak peper en nootmuskaat toe.
  3. Fruit de uiringen in 5 minuten in de olijfolie zacht en bruin.
  4. Voeg daar de kabeljauw aan toe en bak dit tot de vis uit elkaar valt. Breng op smaak met zout en schep dit door de hete puree.
Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
15 g
Hoofdingrediënten Kabeljauwfilet (96)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.