Overige video's

Aardappelkoekjes met gerookte zalm

4 gemiddeld hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rasp de geschilde aardappels grof. Dep de aardappelrasp droog in een schone doek.
  2. Meng de rasp in een kom met bloem, ei, kookroom en peper en zout.
  3. Verhit de olie in een koekenpan. Schep hierin bergjes van het aardappelbeslag, druk ze plat en bak ze in 3-4 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar.
  4. Beleg ze met de gerookte zalm.

Bereidingstip

Garneer de hapjes met een toefje crème fraîche en kappertjes of een takje dille.

Gebruik in plaats van verse aardappels rösti uit de diepvries.

Wijnadvies

Van heerlijk naar 'herrlich' met een glas Duitse riesling Classic Zum wohl!

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.