Overige video's

Aardappelgratin met saucijzen, wortel en pittige jus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
16 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Schud de aardappelschijfjes om met de geraspte kaas en komijn en verdeel over de ovenschaal. Klop het ei los met de room, zout en peper. Giet dit mengsel over de aardappelschijfjes.
  3. Schud de schaal om alles goed te verdelen en bak in het midden van de oven in circa 40 minuten gaar en bruin. Kook intussen de wortels beetgaar.
  4. Verhit de boter en bak hierin de saucijzen om en om gaar. Voeg de laatste minuut van de baktijd de rode peper, gember, knoflook en 1 eetlepel water toe aan het bakvet.
  5. Serveer de saucijzen met de pittige jus, wortels en aardappelgratin. Bestrooi met de peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
16 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.