Overige video's

Aardappelgratin met kerrie
Aardappelgratin met kerrie
(9)

Aardappelgratin met kerrie

Aardappelgratin uit de oven blijft een klassieker. Eens in de zoveel tijd wil je dit gewoon maken! Weer eens wat anders dan je gekookte aardappelen bij het avondeten!
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 160ºC. Snijd de aardappels in dunne plakjes. Verwarm de slagroom met het kerriepoeder en meng goed.
  2. Leg de aardappelplakjes in de ovenschaal. Giet de room erover en bak 1-1,5 uur in de oven, tot de aardappel helemaal gaar is.
  3. Bestrooi met de geraspte kaas en rooster nog circa 8 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is.

Bereidingstip

Deze aardappelgratin is ook lekker met romige kokosmelk in plaats van slagroom, vervang de kaas dan door kokosrasp.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.