Overige video's

Aardappelfrittata met paddenstoelen

4 eenvoudig lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
16 g
Vezels 8 g
Zout 1,1 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Verhit de olie en bak hierin de aardappelschijfjes lichtbruin. Snijd de paddenstoelen in plakjes. Bak de paddenstoelen met de helft van de bosui 2-3 minuten mee met de aardappels.
  3. Klop de eieren los met de kookroom, kerrie, zout en peper. Giet dit mengsel over de aardappels en paddenstoelen in de koekenpan.
  4. Bestrooi met de kaas en zet circa 20 minuten in de oven tot het eimengsel gestold is en de kaas goudbruin is. Bestrooi met de rest van de bosui.
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
16 g
Vezels 8 g
Zout 1,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.