Overige video's

Aardappelcurry
Aardappelcurry
(9)

Aardappelcurry

Deze aardappelcurry moet je geproefd hebben! Een lekker recept met veel smaak door de kurkuma, garam massala en koriander. Serveer met rijst of naan, eet smakelijk!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 104 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Vezels 6 g
Zout 0 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels 5-8 minuten voor. Verhit de olie en bak hierin de aardappels 5 minuten. Voeg dan de uien toe en bak 3 minuten. Voeg de knoflook en gember toe en bak nog circa 2 minuten mee.
  2. Pureer intussen de tomaten met de koriandersteeltjes en bosui glad. Voeg toe aan de pan en bak circa 10 minuten op een hoge stand. Voeg dan de komijn, kurkuma en garam masala toe. Voeg eventueel een scheut water toe als de curry te droog is en stoof tot de aardappels helemaal gaar zijn.
  3. 3. Serveer de aardappelcurry met de rijst en bestrooi met de korianderblaadjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 104 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Vezels 6 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.