Overige video's

Aardappel-venkelsalade met eieren en dragonmayonaise

4 gemiddeld lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de aardappelen in kleine vierkante blokjes en zet ze op met water en zout. Kook ze beetgaar en giet ze af. Laat ze uitgespreid afkoelen op een platte schaal.
  2. Snijd ondertussen de venkel in vieren en snijd de stukken in ragfijne reepjes. Roer de mayonaise los met de azijn en dragon.
  3. Schep de aardappel, venkel, eieren, mayonaise en bieslook voorzichtig door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Laat de salade afgedekt nog een half uur op smaak komen.

Bereidingstip

Dragonazijn kan worden vervangen door wittewijnazijn. Ook lekker met een beetje mosterd.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.