Eet vanavond aardappels

Eet vanavond aardappels

maar dan eens anders!

De aardappel is een echte ster in de keuken. Lekker om te bakken of koken, maar ook een multitalent in wokgerechten, ovenschotels en hartige taarten. Ga vanavond voor aardappels, maar dan eens anders. Met de sauzen van Aardappel Anders geef je jouw maaltijd met aardappels, groente en vlees of vis een heerlijke twist.

Bekijk hieronder de lekkerste recepten.

Variatie en gemak

Met de sauzen van Aardappel Anders voeg je gemakkelijk en snel een heerlijke smaak toe aan al jouw aardappel gerecht. Zo krijgen ovenschotels, quiches, roerbakgerechten en andere gerechten met aardappel een lekkere twist. Bovendien kun je blijven variëren met verschillende aardappels, groenten, vlees en vis.

Zonder vlees

Een gerecht met Aardappel Anders leent zich ook perfect voor een maaltijd zonder vlees. Neem Aardappel Anders Tuinkruiden-Knoflook als basis en gebruik in plaats van vlees een vleesvervanger of gebruik extra veel groente in het recept. Zo kun je iedere dag genieten van een verantwoorde en smaakvolle maaltijd.

Lekker en gezond

Aardappels zitten vol gezonde voedingsstoffen. Aardappels bevatten namelijk vitamines B en C, ijzer, eiwitten, vezels en meervoudige koolhydraten die je lichaam dagelijks nodig heeft. Bovendien bestaan aardappels voor 80% uit water en bevatten ze minder calorieën dan rijst en pasta. Een echte ster van eigen bodem dus!

Sauzen van Aardappel Anders

Aardappel Anders is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken: Bacon-Ui, Ham-Kaas en Tuinkruiden-Knoflook. Met de sauzen voeg je gemakkelijk en snel een bijzonder lekkere smaak toe aan jouw aardappelgerecht.