Eet vanavond aardappels

Eet vanavond aardappels

maar dan eens anders!

De aardappel is een echte ster in de keuken. Lekker om te bakken of koken, maar ook een multitalent in wokgerechten, ovenschotels en hartige taarten. Ga vanavond voor aardappels, maar dan eens anders. Met de sauzen van Aardappel Anders geef je jouw maaltijd met aardappels, groente en vlees of vis een heerlijke twist.

Bekijk hieronder de lekkerste recepten.

Makkelijk en snel

Na een dag werken is het fijn dat het eten snel op tafel staat, maar dat het ook lekker en verantwoord is. Met de sauzen van Aardappel Anders zorg je ervoor dat jouw aardappelschotel, quiche, roerbakschotel of je traditionele AGV’tje nét even wat meer smaak krijgt.

Zonder vlees

Een gerecht met Aardappel Anders leent zich ook perfect voor een maaltijd zonder vlees. Gebruik in plaats van vlees een vleesvervanger of gebruik extra veel groente in het recept. Zo kun je iedere dag genieten van een verantwoorde en smaakvolle maaltijd.

Lekker en gezond

Aardappels zitten vol gezonde voedingsstoffen. Aardappels bevatten namelijk vitamines B en C, ijzer, eiwitten, vezels en meervoudige koolhydraten die je lichaam dagelijks nodig heeft. Bovendien bestaan aardappels voor 80% uit water en bevatten ze minder calorieën dan rijst en pasta. Een echte ster van eigen bodem dus!

Sauzen van Aardappel Anders

Aardappel Anders is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken: Bacon-Ui, Ham-Kaas en Tuinkruiden-Knoflook. Met de sauzen voeg je gemakkelijk en snel een bijzonder lekkere smaak toe aan jouw aardappelgerecht.