Overige video's

Aalbessenhapjes met geitenkaas

24 eenvoudig hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 105 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
3 g
Vezels 1 g
Zout 0,3 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Rol het bladerdeeg uit en steek rondjes eruit. Leg deze op de bakplaat en bestrijk met het ei.
  3. Meng de jam met de rozemarijn en maal er een beetje peper over. Verdeel de geitenkaas in dikke plakjes en leg deze op de bladerdeegrondjes.
  4. Zet circa 15 minuten in het midden van de oven tot het bladerdeeg gaar is en de geitenkaas gesmolten. Prik het bladerdeeg tussendoor een keer in.
  5. Neem de hapjes uit de oven. Verdeel een beetje jam erover en garneer met de aalbessen. Serveer warm.
Voedingswaarde p.p.
Energie 105 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
3 g
Vezels 1 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.