Overige video's

Aspergesoep met gerookte zalm

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de bouillon en kook hierin de asperges circa 10 minuten.
  2. Schep wat aspergekoppen uit de soep.
  3. Voeg de kervel, kerriepoeder en crème fraîche toe en pureer de soep.
  4. Schep de zalm en aspergekoppen erdoor. Serveer de soep met een pluk tuinkers erop en een citroenpartje er apart bij.

Bereidingstip

Schil de asperges van de kop naar beneden met een dunschiller of een speciaal aspergemes en snijd het houtachtige onderste stuk weg.

Vervang kervel door platte peterselie.

In plaats van zalm is gerookte kipfilet (vleeswaren), beenham of rauwe ham ook heel lekker.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.