Overige video's

Aspergesalade met rosbief en brie

4 gemiddeld lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g
Hoofdingrediënten Witte asperge (42) Brie (39)

Bereiden

  1. Kook de asperges 3 minuten zodat ze nog knapperig zijn. Giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Meng de sla met olijfolie, citroensap en zout en peper. Verdeel de sla over de borden.
  3. Schik daarop de asperges, rosbief en brie. Meng zure room met mierikswortel en serveer dit er apart bij.

Bereidingstip

Schil de asperges van de kop naar beneden met een dunschiller of een speciaal aspergemes en snijd het houtachtige onderste stuk weg.

In plaats van geraspte mierikswortel kunt u ook geraspte verse radijs gebruiken

Zet de plakjes brie naast elkaar op een bakplaat even onder een hete ovengrill en serveer ze licht gesmolten op de salade.

Lekker met geroosterd witbrood of notenbrood.

Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g
Hoofdingrediënten Witte asperge (42) Brie (39)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.