Overige video's

Viscuisine met Bretonse notensalade

Voedingswaarde p.p.
Energie 1070 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
87 g
16 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de Iglo Viscuisine volgens de aanwijzing op de verpakking. Wrijf de sneetjes stokbrood in met halve teentjes knoflook en bestrijk het brood met olijfolie. Rooster de sneetjes in de warme oven lichtbruin.
  2. Verdeel de sla over 2 borden. Roer een dressing van de rest van de olijfolie, notenolie, rodewijnazijn, mosterd, peper en zout. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan en bak het spek licht krokant.
  3. Verdeel noten en spek over de sla en giet de dressing erover.Serveer de salade en het brood bij de Iglo Viscuisine Bretagne.

Bereidingstip

Neem in plaats van Iglo Viscuisine Bretagne eens Viscuisine Italiano of Florentine.

Wijnadvies

Vis moet zwemmen, in de zee, in een beetje boter en... in Muscadet wijn!

Voedingswaarde p.p.
Energie 1070 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
87 g
16 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.