Overige video's

Groenterisotto

Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
5 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui en bleekselderij circa 5 minuten op lage stand.
  2. Voeg de knoflook en wortel toe en roerbak nog een minuut. Roer de rijst erdoor en laat al roerend licht bakken tot alle korrels glanzen. Blus af met de wijn en laat dit even op hoge stand koken.
  3. Giet dan de hete bouillon er beetje voor beetje bij en blijf roeren tot de rijst het vocht heeft opgenomen. Voeg steeds genoeg bouillon toe en laat dit weer opnemen door de rijst.
  4. Voeg na 10 minuten de aspergestukjes en doperwten toe. Na ongeveer 20 minuten is alle bouillon opgenomen en zijn de rijst en groenten gaar.
  5. Zet de warmtebron uit en roer de boter en Parmezaanse kaas er goed door.
Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.