Overige video's

Groentepotjes met ei en salami

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
8 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit de olie en bak hierin de paprika, ui en knoflook 3 minuten.
  2. Schep de salami erdoor en bak 2 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes met sap, doperwten en aardappel toe en stoof zachtjes 8 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel het groentemengsel over 4 ovenvaste schaaltjes. Breek boven elk schaaltje voorzichtig 1 ei zodat de dooier heel blijft. Zet de groentepotjes 10 minuten in de oven of tot de eidooiers zacht zijn en het eiwit gestold is. Serveer direct.

Bereidingstip

Van dezelfde ingrediënten kun je ook een maaltijdomelet maken. Kluts de 4 eieren. Roer daarna de salami en de groentemix door het ei. Verhit wat olijfolie in een grote koekenpan, giet het eimengsel erin en bak de omelet aan twee kanten goudbruin.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.