Overige video's

Groene zomersoep

4 eenvoudig lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de kippenbouillon (snijd de kip eventueel iets kleiner). Voeg de courgetteplakjes, peultjes, asperges en doperwten toe en kook zachtjes 5 minuten.
  2. Schep de iets kleiner gescheurde spinazie, pesto, citroenrasp en pasta door de soep en verwarm nog even.
  3. Druppel olijfolie over de plakken brood, strooi de kaas erover en zet ze even onder een hete ovengrill. Serveer ze bij de soep.

Bereidingstip

Breid de soep eens uit met reepjes kipfilet en voeg extra groene tuinkruiden zoals peterselie of bieslook toe.

Variatie

Vervang kippenbouillon door runderbouillon of, voor een vegetarische soep, door tuinkruidenbouillon.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.