Overige video's

Groene groenten in kruidige dressing

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Maal voor de dressing de kappertjes, knoflook, kruiden, olijfolie en mosterd met een staafmixer tot een groene olie. Breng op smaak met citroensap, zout en peper.
  2. Blancheer de groenten in water met zout per soort in 2-3 minuten beetgaar. Schep de groenten uit de pan en leg ze op een mooie schaal.
  3. Giet de dressing over de warme groenten of geef de dressing er apart bij.

Bereidingstip

Deze groenten kun je ook prima lauwwarm of koud serveren.

Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.