Overige video's

Aardappelpureenestjes met tijm uit de oven

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
9 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels in water met zout in circa 20 minuten gaar.
  2. Giet ze af en stamp ze met de melk en boter tot een puree. Breng goed op smaak met zout, peper en mosterd.
  3. Meng de eieren erdoor en laat de puree in een platte wijde schaal afkoelen.
  4. Verwarm de oven voor op 200°C.
  5. Verdeel de puree met behulp van een natte kleine ijslepel of twee lepels in kleine porties op de bakplaat.
  6. Bedruppel ze met wat olijfolie en bestrooi met de tijm. Bak de aardappelnestjes in circa 10 minuten goudbruin.

Bereidingstip

Lekker bij alle hoofdgerechten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.