Overige video's

Gerookte zalmrolletjes met kruidige roomvulling

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 115 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Houd 4 takjes dille apart voor de garnering. Hak de groene blaadjes van de dille klein.
  2. Schep de zure room in een kom en roer het citroensap, de dille en bieslook erdoor. Knip de tuinkers uit het bakje.
  3. Besmeer elke plak gerookte zalm dun met de gekruide zure room. Eventueel kan de zure room iets verdund worden door er een scheutje melk aan toe te voegen. Rol de plakken op.
  4. Verdeel de zalmrolletjes over de borden. Bestrooi de rolletjes met versgemalen peper. Leg op elk rolletje een takje dille. Garneer het gerecht met toefjes tuinkers.

Bereidingstip

Roer een klein beetje geraspte mierikswortel (uit een potje) door de zure room.

Wijnadvies

Schenk er een chenin blanc bij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 115 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.