Overige video's

Pureetorentjes met mosterd en bieslook

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Bereid de aardappelpuree. Voeg er (zee-)zout, mosterd en bieslook aan toe.
  3. Vul de spuitzak met de puree. Spuit grote toeven of torentjes op de bakplaat.
  4. Bestrijk deze met ei. Bak de pureetorentjes in circa 10 minuten af in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.

Bereidingstip

Maak verschillende versies: vervang mosterd en bieslook door kerrie­poeder en geraspte sjalot, gehakte rode peper en wokolie of gemengde Italiaanse kruiden.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.