Overige video's

Geroerbakte witlof met zalm

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 300 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
4 g
Hoofdingrediënten Witlof (76)

Bereiden

  1. Verwarm 2 eetlepels olie en fruit hierin de uienringen circa 5 minuten.
  2. Snijd ondertussen de witlof in de lengte door en verwijder de harde kern. Snijd de bladeren in lange repen. Voeg ze toe aan de ui en roerbak nog een paar minuten mee tot ze lichtjes verkleurd en zacht zijn.
  3. Bestrooi ondertussen de zalm met zout en peper en bak deze om en om in de rest van de olie op middelhoge stand.
  4. Leg de zalm op borden en schep de witlof erbovenop. Bestrooi het gerecht met selderij.
Voedingswaarde p.p.
Energie 300 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
4 g
Hoofdingrediënten Witlof (76)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.