Overige video's

Gepocheerde zalm met rijst en prei

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Hoofdingrediënten Witte rijst (40) Prei (206)

Bereiden

  1. Kook de rijst in een grote pan met ruim water en zout beetgaar. Voeg de laatste 3 minuten de prei toe en schep even door. Giet alles af en laat uitstomen.
  2. Breng ondertussen de wijn met het bouillonblokje, water en klontje boter aan de kook. Leg de vis erin en temper de warmtebron zodat de vloeistof tegen de kook aan blijft. Pocheer de vis in circa 8 minuten gaar.
  3. Schep de zalm voorzichtig uit de pan en houd warm onder een deksel. Zeef het vocht en kook het nog even op. Serveer de rijst met de zalm en schep er wat saus over.
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Hoofdingrediënten Witte rijst (40) Prei (206)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.