Overige video's

Gehakttaart met paksoi

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 890 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
64 g
29 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak het spek zachtjes uit en schep het uit de pan.
  2. Bak het gehakt in het spekvet rul. Voeg als het gehakt bijna gaar is de paksoi, ketjap, kerriepoeder, zout en peper toe en roerbak 3 minuten.
  3. Vet de quichevorm in en bekleed met het deeg. Druk de naden goed tegen elkaar aan. Prik de deegbodem enkele keren in met een vork en bestrooi met paneermeel.
  4. Klop de eieren los met de kookroom.
  5. Giet het overtollige vocht van de groenten en het vlees af en verdeel de vulling over de deegbodem. Giet het roommengsel erover.
  6. Bak de taart in 40-45 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.
  7. Bestrooi de taart met de gebakken uitjes en serveer er een frisse salade bij.
Voedingswaarde p.p.
Energie 890 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
64 g
29 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.