Overige video's

Gegrilde zalmforelfilet

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
6 g
Hoofdingrediënten Komkommer (225)

Bereiden

  1. Snijd de zalmforelfilet in gelijke mootjes en bestrijk ze met olijfolie gemengd met citroensap. Strooi er zeezout en peper over.
  2. Meng de ingrediënten voor de komkommercrème met zout en peper naar smaak en zet de crème apart.
  3. Verwarm een grillpan of anti-aanbakkoekenpan en rooster de zalm­­forelfilets 3-4 minuten per kant. Leg ze op 4 borden.
  4. Vorm met 2 eetlepels van de komkommercrème quenelles (ovale bolletjes). Leg ze bij de zalm op de borden. Garneer met citroenplakjes en sprieten bieslook.

Wijnadvies

Genieten maar met Santa Balera Sauvignon Blanc-Chardonnay, Bourgogne Chardonnay of die van Danie de Wet. Tesoro rosado is ook een aanrader.

Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
6 g
Hoofdingrediënten Komkommer (225)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.