Overige video's

Aardappelknoflookpuree met pesto, prei en kaas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 695 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
24 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels met zout in 20 minuten gaar.
  2. Verwarm de kookroom of crème fraîche met de knoflook, boter, peper en pesto.
  3. Giet de gare aardappels af. Voeg het roommengsel toe. Maak er een puree van.
  4. Voeg de preireepjes en kaasblokjes toe en warm goed door. Bestrooi met de geschaafde amandelen.

Bereidingstip

Om tijd te besparen kun je ook uitgegaan van diepvriespuree of instant aardappelpuree.

Wijnadvies

Wit zou kunnen, bijvoorbeeld een Soave of Orvieto, maar een Syrah rosé; is ook aantrekkelijk (9-11°C).

Voedingswaarde p.p.
Energie 695 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
24 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.