Overige video's

Florentijnse kalfsschnitzel

Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
7 g
Print

Bereiden

  1. Meng het broodkruim met de Italiaanse kruiden.
  2. Bestrooi de schnitzels met zout en peper en haal ze achtereenvolgens door de bloem, het ei en het gekruide broodkruim. Druk het broodkruim een beetje aan.
  3. Verwarm de ovengrill. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de schnitzels aan beide kanten in 2-3 minuten goudbruin en gaar.
  4. Leg de schnitzels naast elkaar in een lage ovenschaal, leg een plak ham op elke schnitzel en bestrooi met de kaas. Giet de kookroom erover en zet de schaal onder de grill. Laat de kaas in circa 2 minuten smelten en lichtbruin kleuren.
  5. Bestrooi de kalfsschnitzels met wat peper. Serveer met tagliatelle en gepofte cherry-/kerstomaatjes, sugarsnaps en wat basilicumblaadjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.