Overige video's

Druivenjam met port en specerijen

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 144 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Pitloze rode druif (9)

Bereiden

  1. Laat de port met de specerijen en rozemarijn op lage stand afgedekt 10 minuten trekken.
  2. Neem ondertussen de druiven van de takjes en was ze zorgvuldig met lauw water.
  3. Snijd de druiven doormidden en doe ze met het citroensap en de geleisuiker in een grote pan. Roer alles goed door en laat langzaam aan de kook komen. Laat circa 4 minuten pruttelen
  4. Stamp de druiven eventueel wat fijner met een pureestamper. Zeef de port en giet deze bij de druiven.
  5. Roer alles goed door en doe over in 3 à 4 brandschone potten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 144 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Pitloze rode druif (9)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.