Overige video's

Aardappel-venkelsalade met zalm

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
6 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels gaar in de schil. Giet ze af en laat afkoelen tot lauw.
  2. Leg de zalm in een pan en giet er kokende visbouillon op tot de vis net onder staat.
  3. Laat hierin de zalm op een lage stand in circa 10 minuten pocheren.
  4. Neem de zalm uit de pan en laat afkoelen.
  5. Pel de aardappels en snijd ze in plakken of blokjes. Snijd de venkel in flinterdunne reepjes (eventueel in de keukenmachine).
  6. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en schep dit door de aardappels.
  7. Schep hier de venkel doorheen en een deel van de dille. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Verdeel de salade over de borden en verdeel er de zalm in stukjes overheen. Bestrooi met de rest van de dille.
Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.