Overige video's

Crostini met gerookte forelmousse

8 gemiddeld hapje, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 65 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
1 g

Bereiden

  1. Pureer de forelfilet en de crème fraîche en breng op smaak met peper.
  2. Bewaar wat stukjes forel voor de garnering. Schep de kappertjes erdoor en zet koud weg.
  3. Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk de sneetjes stokbrood aan beide kanten met een beetje olijfolie en leg ze een paar minuten onder de grill.
  4. Draai ze om en bak de andere kant ook goudbruin. Laat ze even afkoelen en schep er een lepel forelmousse op.
  5. Garneer met extra kappertjes, stukjes forel en versgemalen peper.

Bereidingstip

Lekker bij een vegetarische venkel- of tomatensoep of als hapje bij de borrel.

Wijnadvies

Forel zwemt graag in Sauvignon Blanc. Van Jean Sablenay, Danie de Wet of Berg Schaduw.

Voedingswaarde p.p.
Energie 65 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.