Overige video's

Couscoussalade met geroosterde groenten en zalm

Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Print

Bereiden

  1. Los het bouillonblokje op in 600 ml kokend water en giet dit op de couscous. Laat de couscous afgedekt 5 minuten wellen.
  2. Doe de couscous over in een platte schaal, schep met de handen de korrels los en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 220°C.
  3. Leg de tomaatjes, courgetteblokjes en zalmfilet op een bakplaat en giet de olijfolie erover. Bestrooi royaal met zout, peper en oregano.
  4. Schep met de handen alles goed door elkaar, zet de bakplaat hoog in de oven en rooster de groenten en vis circa 5 minuten.
  5. Meng peterselie en citroensap door de couscous en schep er dan de groenten en visblokjes voorzichtig door.
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.