Overige video's

Courgette cappuccino

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 75 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
3 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit de kruidenbouillon in een soeppan en voeg de courgetteplakken en basilicum toe.
  2. Kook de courgette in ca. 10 minuten op een matige stand gaar. Pureer de courgettes in de bouillon.
  3. Breng de soep op smaak met zout en peper. Klop de slagroom lobbig.
  4. Verdeel de soep over kommen en schep de slagroom er bovenop. Bestrooi de slagroom met bieslook.

Variatie

Vervang de basilicum door een handje spinazieblaadjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 75 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.